Подкаст

СЪС СЪРЦЕ ЗА ЗАНАЯТИТЕ, ЕПИЗОД 8

Скъпи приятели, 

в 8 – ми епизод на Подкаста "СЪС СЪРЦЕ ЗА ЗАНАЯТИТЕ" ще ви запознаем с хилядолетна техника , която е изключително приложима и предпочитана от творците и днес, а именно- техниката с фуршове. 

Фуршовата технология позволява изграждане на керамични изделия от миниатюри и бижута до пластики и скулптори- без ограничения за височина, обем, дебелина.

С гладки повърхности или ажурни плетеници., всичко, което въображението и предпочитанията ви за стил ви провокират.

СЪС СЪРЦЕ ЗА ЗАНАЯТИТЕ, ЕПИЗОД 7

Скъпи приятели,

в поредния, 7 – ми, епизод на Подкаста "СЪС СЪРЦЕ ЗА ЗАНАЯТИТЕ" продъльаваме с тънкостите на „Платковата„ технология за създаване на керамично изделие.

Ще довършим и декорираме артистичната купа, която създадохме от платка в миналия епизод. Ще създадем, от подготвената платка, артистична чаша.

Стъпка по стъпка художника керамик Ягодинка Лазарова ще ви запознае с тази нелека , но достъпна за всеки любител на древното керамично изкуство технология.

Ако видяното ви хареса, на което се надяваме- последвайте ни в You tube i и Facebook. 

СЪС СЪРЦЕ ЗА ЗАНАЯТИТЕ, ЕПИЗОД 6

Скъпи приятели,

поредният епизод на Подкаста "СЪС СЪРЦЕ ЗА ЗАНАЯТИТЕ" ще ви въведе в тънкостите на „Платковата „ технология за създаване на керамично изделие.

Стъпка по стъпка художника керамик Ягодинка Лазарова ще ви запознае с тази нелека , но достъпна за всеки любител на древното керамично изкуство технология.

Ако видяното ви хареса, на което се надяваме- последвайте ни в You tube i и Facebook. Приятно гледане

СЪС СЪРЦЕ ЗА ЗАНАЯТИТЕ, ЕПИЗОД 5

Скъпи приятели, поредният епизод на Подкаста "СЪС СЪРЦЕ ЗА ЗАНАЯТИТЕ" не само ще ви въведе в тънкостите на дизайн на накити и аксесоари от вечната кожа, но и ще ви даде практически умения как сами да изработите за близките си безценни, създадени с вашите ръце и любов, подаръчета. Ако видяното ви хареса, на което се надяваме- последвайте ни в You tube i Facebook.
Приятно гледане