Млади приятели, Очакваме ви в нашите Творчески летни работилници през август

  • IMG_1972 (2).jpeg
  •  IMG_1974.jpg
  •  IMG_1975.jpg

Млади приятели,

Очакваме ви в нашите Творчески летни работилници през август. 

Да творим и да се забавляваме заедно.

В новото Ателие на „Подкрепа за дебют“, на новото място- в село Чепинци, район Нови Искър, Столична община, в сградата на площада, от другата страна на магазин „Фреш‘.

За новите участници от София - това е на 14 км от Лъвов мост, с градски автобус номер 20. „Старите“ кръжочници от Локорско, Чепинци, Негован – лесно ще ни открият и тук.

Графика за заниманията по керамика, художествено плетиво, апликации.. ще публикуваме допълнително.

Сега ви представяме страхотната инициатива на Нестле, възползвайте се!

‚Нестле за Живей Активно“ Лято 2023 открива сезона със специални видео тренировки, в които звездния отбор на инициативата споделя от първа ръка как да поддържаме здрав дух в здраво тяло през цялото лято 

Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката и волейболните звезди от ВК „Марица“ предизвикват всички ентусиасти на активния живот да тренират и да се забавляват през цялото лято. 

Специални комплекси от упражнения, подготвени в дует от Йордан Йовчев и Евгени Иванов-Пушката, както дамски, не по-малко активни и атрактивни тренировки, от националните шампиони от ВК „Марица“ ще бъдат достъпни на сайта nestle.bg , във Facebook страницата и на YouTube канала на Нестле България от началото на юли. 

Данчо и Евгени искрено се забавляват докато взаимно мерят сили и ръст, правейки скокове, напади, клекове и още много любопитни и напълно достъпни за всички упражнения. Според звездното спортно дуо, за да превърнем активния живот в траен и полезен навик е необходимо освен упорство и амбиция, всеки да открие за себе си удоволствието от движението и да спортува с усмивка на уста. 

Лятото е време за забавления, за спорт и Творчество! 

До скоро, очакваме ви,

Екипа на „Подкрепа за дебют‘

Слава, Весо, Доля, Диди, Светла, Ели…